Радостина Райчева
автор във Framar.bg
Радостина Райчева е част от екипа на "Фрамар" от 2012 година като автор, редактор и коректор на статии и новини, свързани със здравословния начин на живот.
- Ръководител е на медийния екип и ментор по стажантска програма на framar.bg, насочена към създаване на SEO текст, преводи и редакторска дейност.
- Автор е на фирмена поредица, която проследява развитието на компанията от самото й създаване.
- Лектор на Конференция по дигитален маркетинг Digital4Plovdiv – Digital Marketing Strategies for Hotel & Restaurants, 2018 и Digital4StaraZagora – Тенденции в онлайн търговията за 2025 г.
- Част е екипа, който създава студио за фото и видеозаснемане "Фрамар". Участва в разработването на авторско видеосъдържание Studio Framar - Здравето на фокус.
Образование
Радостина се дипломира в Пловдивски университет "Паисий Хилендарски" по специалностите:
- "Руска филология", ОКС "Бакалавър";
- " Културни и социални дейности в туризма", ОКС "Магистър".
Преминава обучения:
- по теория и практика на превода;
- в областта на лингвистиката, литературната и езиковата комуникация;
- за развитие на презентационни умения.
Уебсайт: https://www.framar.bg/
Публикации на автора
Хранене при разширени вени (варикоза)
Разширените вени (варикоза) изискват някои ограничения в хранителното меню, като диетата цели да укр...
Хранене при високи нива на левкоцити в кръвта (левкоцитоза)
Диетата при високи нива на левкоцитите (бели кръвни телца) в кръвта (левкоцитоза) трябва да включва ...
Полезно ли е кихането и защо не трябва да го потискаме
Кихането е естествен защитен механизъм на тялото, който предпазва от попадане на вредни частици и ве...
Хранене при мигрена
Много храни съдържат тирамин, който обостря мигрената. Затова е добре да знаем кои продукти го съдър...
Защо скърцаме със зъби и опасно ли е това
Скръцането със зъби (мед. бруксизъм) е състояние, при което човек несъзнателно стиска зъбите си и/ил...
Как да спрем трептенето на клепача на окото
Може да спрете трептенето на клепача на окото с някои техники, прилагани у дома, а с промени в начин...
Шипково масло – състав, ползи за здравето и противопоказания
Маслото от шипки се произвежда по два начина – чрез горещо извличане или чрез студено пресоване – и ...
Хранителен състав и полезни свойства на оризовото олио
Оризовото олио, което се произвежда от оризови трици и зародиши, притежава уникални лечебни свойства...
Как да се храним, докато приемаме антибиотици
Действието на антибиотиците може да бъде повлияно от храната, която приемаме. Затова е важно да знае...
Как да преборим пролетната умора с помощта на храната
Промяната в храненето може да помогне в борбата с пролетната умора и да ви върне тонуса и енергията....
Билки и подправки, които помагат за разреждане на кръвта
Научете кои са билките антикоагуланти. Приемът им възпрепятства образуването на тромби, но не трябва...
Колко време да варим яйцата, за да станат както ги предпочитаме
Времето за сваряване на яйцата зависи от това дали ги предпочитате рохки или твърди. Кокошите яйца с...
На страница по:
Коментари към Радостина Райчева