Радостина Райчева
автор във Framar.bg

Радостина Райчева е част от екипа на "Фрамар" от 2012 година като автор, редактор и коректор на статии и новини, свързани със здравословния начин на живот.
- Ръководител е на медийния екип и ментор по стажантска програма на framar.bg, насочена към създаване на SEO текст, преводи и редакторска дейност.
- Автор е на фирмена поредица, която проследява развитието на компанията от самото й създаване.
- Лектор на Конференция по дигитален маркетинг Digital4Plovdiv – Digital Marketing Strategies for Hotel & Restaurants, 2018 и Digital4StaraZagora – Тенденции в онлайн търговията за 2025 г.
- Част е екипа, който създава студио за фото и видеозаснемане "Фрамар". Участва в разработването на авторско видеосъдържание Studio Framar - Здравето на фокус.
Образование
Радостина се дипломира в Пловдивски университет "Паисий Хилендарски" по специалностите:
- "Руска филология", ОКС "Бакалавър";
- " Културни и социални дейности в туризма", ОКС "Магистър".
Преминава обучения:
- по теория и практика на превода;
- в областта на лингвистиката, литературната и езиковата комуникация;
- за развитие на презентационни умения.
Уебсайт: https://www.framar.bg/
Публикации на автора

Лактулоза
Лактулозата е въглехидрат и пребиотик, необходим за пълноценното функциониране на органите на стомаш...

Витамин В6 (пиридоксин)
Витамин В6 понякога е наричан витамин-антидепресант, благодарение на участието му в синтеза на хормо...

Хранене при високо ниво на липидите
Високите нива на липидите застрашават зравето ни и повишават риска от запушване на артериите. Може д...

E624 Моноамониев глутамат
Характеристика: Моноамониевият глутамат представлява кристален прах или кристали с бял цвят. Няма оп...

E422 Глицерол
Характеристика: Глицеролът е стабилизатор, който се използва за запазване и увеличаване вискозитета ...

Разтоварващ ден с краставици
Разтоварващ ден с краставици

Хранене при фитнес
Тренировките са сигурен начин за отслабване, но само при едно условие: ако внимавате как се храните....

Хранене при рани от залежаване
Хранене при рани от залежаване - полезни и вредни за консумация продукти.

E465 Етил метил целулоза
Характеристика: Етилметилцелулозата е стабилизатор, който се използва за подобряване на вискозитета ...

E508 Калиев хлорид
Характеристика: Калиевият хлорид е бяло вещество с кристална структура без характерен мирис. В приро...

Хранене при салмонелоза
Препоръчват се течности, ястията да бъдат смлени или стрити и да са лесноусвоими. Желателно е раздел...

Хранене при колпит (вагинит, бяло течение)
За да се възстанови полезната микрофлора, трябва да се приемат повече киселомлечни продукти (кефир, ...
На страница по:
Коментари към Радостина Райчева