Радостина Райчева
автор във Framar.bg

Радостина Райчева е част от екипа на "Фрамар" от 2012 година като автор, редактор и коректор на статии и новини, свързани със здравословния начин на живот.
- Ръководител е на медийния екип и ментор по стажантска програма на framar.bg, насочена към създаване на SEO текст, преводи и редакторска дейност.
- Автор е на фирмена поредица, която проследява развитието на компанията от самото й създаване.
- Лектор на Конференция по дигитален маркетинг Digital4Plovdiv – Digital Marketing Strategies for Hotel & Restaurants, 2018 и Digital4StaraZagora – Тенденции в онлайн търговията за 2025 г.
- Част е екипа, който създава студио за фото и видеозаснемане "Фрамар". Участва в разработването на авторско видеосъдържание Studio Framar - Здравето на фокус.
Образование
Радостина се дипломира в Пловдивски университет "Паисий Хилендарски" по специалностите:
- "Руска филология", ОКС "Бакалавър";
- " Културни и социални дейности в туризма", ОКС "Магистър".
Преминава обучения:
- по теория и практика на превода;
- в областта на лингвистиката, литературната и езиковата комуникация;
- за развитие на презентационни умения.
Уебсайт: https://www.framar.bg/
Публикации на автора

E365 Натриев фумарат
Характеристика: Натриева сол на фумарова киселина или натриев фумарат е хранителна добавка, отнасяща...

E263 Калциев ацетат
Характеристика: Калциевият ацетат е консервант, който запазва добре продуктите, спирайки растежа на ...

E475 Полиглицеролови естери на мастни киселини
Характеристика: Добавката е стабилизатор за запазване на вискозитета и за подобряване на консистенци...

Куркумата като средство за отслабване
Куркумата като средство за отслабване

E311 Октил галат
Характеристика: Хранителната добавка Е 311 (октил галат) се отнася към групата на антиоксидантите, т...

E322 Лецитини
Характеристика: Е 322 е вещество с естествен растителен произход, което се характеризира със силни п...

E334 Винена киселина
Характеристика: Винената киселина е антиоксидант. Участва в процеса на регулиране на киселинността, ...

E352 Калциеви малати
Характеристика: Хранителната добавка Е 352 се използва като регулатор на киселинността и представляв...

Витамин В3 (никотинова киселина, ниацин, витамин РР)
Витамин В3 (никотинова киселина, ниацин, витамин РР) е водоразтворим витамин, който участва в обмяна...

Глицин
Глицин - обща характеристика, полза за организма, дневна необходимост

E264 Амониев ацетат
Характеристика: Амониевият ацетат се отнася към групата на консервантите, използва се за запазване к...

E476 Полиглицерол полирициноолеат
Характеристика: Добавката се отнася към стабилизаторите, използвани за запазване на вискозитета и по...
На страница по:
Коментари към Радостина Райчева