Радостина Райчева
автор във Framar.bg
Радостина Райчева е част от екипа на "Фрамар" от 2012 година като автор, редактор и коректор на статии и новини, свързани със здравословния начин на живот.
- Ръководител е на медийния екип и ментор по стажантска програма на framar.bg, насочена към създаване на SEO текст, преводи и редакторска дейност.
- Автор е на фирмена поредица, която проследява развитието на компанията от самото й създаване.
- Лектор на Конференция по дигитален маркетинг Digital4Plovdiv – Digital Marketing Strategies for Hotel & Restaurants, 2018 и Digital4StaraZagora – Тенденции в онлайн търговията за 2025 г.
- Част е екипа, който създава студио за фото и видеозаснемане "Фрамар". Участва в разработването на авторско видеосъдържание Studio Framar - Здравето на фокус.
Образование
Радостина се дипломира в Пловдивски университет "Паисий Хилендарски" по специалностите:
- "Руска филология", ОКС "Бакалавър";
- " Културни и социални дейности в туризма", ОКС "Магистър".
Преминава обучения:
- по теория и практика на превода;
- в областта на лингвистиката, литературната и езиковата комуникация;
- за развитие на презентационни умения.
Уебсайт: https://www.framar.bg/
Публикации на автора
Разтоварващ ден със зелен чай - полза, вреда и варианти
Разтоварващ ден със зелен чай - полза, вреда и варианти
Хранене при хемангиом (съдов тумор)
Хранене при хемангиом (съдов тумор)
Зеленчуците и гастритът
Зеленчуците и гастритът - позволени и забранени видове
E400 Алгинова киселина
Характеристика: Алгиновата киселина е стабилизатор, запазващ консистенцията и увеличаващ вискозитета...
E402 Калиев алгинат
Характеристика: Калиевият алгинат е стабилизатор, който се използва за запазване на консистенцията и...
E403 Амониев алгинат
Характеристика: Амониевият алгинат е стабилизатор, който се използва за запазване консистенцията на ...
E404 Калциев алгинат
Характеристика: Калциевият алгинат е стабилизатор, който е предназначен за запазване консистенцията ...
E406 Агар - агар
Характеристка: Агарът е стабилизатор, който се използва за поддържане на консистенцията и вискозитет...
E407 Карагенан
Характеристика: Карагенанът и неговите соли са стабилизатори, които запазват вискозитета и консистен...
E410 Гума локус бийн
Характеристика: Хранителната добавка е стабилизатор, който се използва за запазване консистенцията н...
E412 Гума гуар
Характеристика: Гума гуар е стабилизатор, който запазва и подобрява вискозитета и консистенцията на ...
E413 Трагакант
Характеристика: Трагакантът е стабилизатор, който запазва консистенцията и вискозитета на хранителни...
На страница по:
Коментари към Радостина Райчева