Радостина Райчева
автор във Framar.bg
Радостина Райчева е част от екипа на "Фрамар" от 2012 година като автор, редактор и коректор на статии и новини, свързани със здравословния начин на живот.
- Ръководител е на медийния екип и ментор по стажантска програма на framar.bg, насочена към създаване на SEO текст, преводи и редакторска дейност.
- Автор е на фирмена поредица, която проследява развитието на компанията от самото й създаване.
- Лектор на Конференция по дигитален маркетинг Digital4Plovdiv – Digital Marketing Strategies for Hotel & Restaurants, 2018 и Digital4StaraZagora – Тенденции в онлайн търговията за 2025 г.
- Част е екипа, който създава студио за фото и видеозаснемане "Фрамар". Участва в разработването на авторско видеосъдържание Studio Framar - Здравето на фокус.
Образование
Радостина се дипломира в Пловдивски университет "Паисий Хилендарски" по специалностите:
- "Руска филология", ОКС "Бакалавър";
- " Културни и социални дейности в туризма", ОКС "Магистър".
Преминава обучения:
- по теория и практика на превода;
- в областта на лингвистиката, литературната и езиковата комуникация;
- за развитие на презентационни умения.
Уебсайт: https://www.framar.bg/
Публикации на автора
E415 Гума ксантан
Характеристика: Гума ксантан е стабилизатор, който се използва за запазване на консистенцията и увел...
E417 Гума тара
Характеристика: Гума тара е стабилизатор, предназначен за запазване на вискозитета и консистенцията ...
E416 Гума карая
Характеристика: Гума карая е стабилизатор, който запазва консистенцията и вискозитета на хранителнит...
E420 Сорбитол
Характеристика: Сорбитолът се отнася към стабилизаторите, добавяни в хранителните продукти за запазв...
E421 Манитол
Характеристика: Манитолът се отнася към групата на стабилизаторите, предназначени за запазване конси...
E431 Полиоксиетилен стеарат
Характеристика: Полиоксиетилен стеарат е стабилизатор, който запазва вискозитета и консистенцията на...
E432 Полисорбат 20
Характеристика: Хранителната добавка се отнася към стабилизаторите, които се използват за запазване ...
E433 Полисорбат 80
Характеристика: Хранителната добавка се отнася към стабилизаторите, които се използват за запазване ...
E435 Полисорбат 60
Характеристика: Веществото се отнася към групата на стабилизаторите, използвани за запазване на виск...
E436 Полисорбат 65
Характеристика: Веществото се отнася към групата на стабилизаторите, използвани за запазване на виск...
E440 Пектин
Характеристика: Пектинът е стабилизатор, който запазва вискозитета и консистенцията на хранителните ...
E442 Амониеви фосфатиди
Характеристика: Амониевите фосфатиди са стабилизиращи вещества, запазващи вискозитета и консистенция...
На страница по:
Коментари към Радостина Райчева