Радостина Райчева
автор във Framar.bg

Радостина Райчева е част от екипа на "Фрамар" от 2012 година като автор, редактор и коректор на статии и новини, свързани със здравословния начин на живот.
- Ръководител е на медийния екип и ментор по стажантска програма на framar.bg, насочена към създаване на SEO текст, преводи и редакторска дейност.
- Автор е на фирмена поредица, която проследява развитието на компанията от самото й създаване.
- Лектор на Конференция по дигитален маркетинг Digital4Plovdiv – Digital Marketing Strategies for Hotel & Restaurants, 2018 и Digital4StaraZagora – Тенденции в онлайн търговията за 2025 г.
- Част е екипа, който създава студио за фото и видеозаснемане "Фрамар". Участва в разработването на авторско видеосъдържание Studio Framar - Здравето на фокус.
Образование
Радостина се дипломира в Пловдивски университет "Паисий Хилендарски" по специалностите:
- "Руска филология", ОКС "Бакалавър";
- " Културни и социални дейности в туризма", ОКС "Магистър".
Преминава обучения:
- по теория и практика на превода;
- в областта на лингвистиката, литературната и езиковата комуникация;
- за развитие на презентационни умения.
Уебсайт: https://www.framar.bg/
Публикации на автора

E451 Трифосфати
Характеристика: Трифосфатите са стабилизатори, които се използват за запазване вискозитета и консист...

Полифосфати
Характеристика: Полифосфатите са специален вид добавки, които се използват за образуване и запазване...

E460 Целулоза
Характеристика: Целулозата е текстуриращо вещество и стабилизатор, използва се за предотвратяване на...

E464 Хидрокси пропил метил целулоза
Характеристика: Добавката Е 464 е стабилизатор, запазващ и подобряващ вискозитета и консистенцията н...

E466 Карбоксиметил целулоза, Натриева карбоксиметил целулоза
Характеристика: Карбокси метил целулозата е стабилизатор, който запазва и подобрява консистенцията и...

E469 Ензимно хидролизирана карбокси метил целулоза
Характеристика: Ензимно хидролизираната карбокси метил целулоза се смята за стабилизатор, който запа...

E473 Захарни естери на мастни киселини
Характеристика: Добавката е стабилизатор, запазващ вискозитета и подобряващ консистенцията на хранит...

E474 Захароглицериди
Характеристика: Захароглицеридите са стабилизатори, запазващи вискозитета и подобряващи консистенция...

E478 Естери на лактилирани мастни киселини с глицерол и пропиленгликол
Характеристика: Естерите на лактилираните мастни киселини са стабилизатори, запазващи вискозитета и ...

E492 Сорбитан тристеарат
Характеристика: Хранителната добавка Е 492 е твърдо восъкообразно вещество или прах с кремав до жълт...

E495 Сорбитан монопалмитат
Характеристика: Сорбитан моно палмитат представлява маслено восъкообразно вещество или прах с кремав...

E302 Калциев аскорбат
Характеристика: Калциевият аскорбат - хранителна добавка Е 302 предпазва хранителните продукти от ра...
На страница по:
Коментари към Радостина Райчева