Данна Панджарова
автор във Framar.bg
Данна Панджарова е част от екипа на framar.bg от 2014-а година. Автор и редактор е на тема Вкусно и здравословно хранене и главен виновник за разнообразните и апетитни рецепти, които може да намерите на Фрамар рецепти. Данна обича да открива и представя интересни личности, посветени на кулинарното майсторство под една или друга форма, да черпи вдъхновение от тях както в работата си, така и извън нея. Любовта й към готвенето, въображението и желанието, които влага в него, излизат и извън пределите на уеб пространството.
Обича авокадо :)
Уебсайт: https://hranene.framar.bg/
Публикации на автора
Риба треска - ползи за здравето
Морската треска може да поддържа здравето в човешкия организъм не по-лошо от скъпите видове риба. Тя...
Пъстърва - видове и ползи за здравето
Пъстървата е една от най-популярните и полезни риби, тя съдържа много витамини - А, D, от група B, в...
Сладки картофи (батат)
Сладки картофи (батат) са полезна, питателна и нискокалорична храна, съдържаща много фибри. Вкусът и...
Дюля - ползи за здравето
Дюлята има много ползи за здравето. богата е на витамини и минерали.
Алабаш (немска ряпа)
Алабашът (немска ряпа) има вкус и текстура, подобни на стъблото на броколи, но е по-мек и по-сладък....
Земна ябълка (гулия, йерусалимски артишок)
Земната ябълка (гулия, йерусалимски артишок) е нискокалорично растение. Съдържа инулин - влакно, пол...
Цикория - полезни свойства и противопоказания
Цикорията прилича много на червено зеле, но има различен вкус и качествата. Има леко горчив вкус. Съ...
Китайски воден кестен
Китайският воден кестен е вид воден растителен вид, който вирее под земята в блатата. Има приятни вк...
Здравни ползи от консумацията на черен хайвер от есетра
Хайверът се характеризира с висока хранителна стойност. Този на есетрата се смята за един от най-вку...
Брюкселско зеле - полезни свойства и противопоказания
Брюкселското зеле наподобява миниатюрно зеле. То е нискокалорично и богато на витамини, протеини, ди...
Джикама (хикама) - полезни свойства и противопоказания
Джикама или хикама е кореноплоден зеленчук, комбинация от ябълка и ряпа. Известен е и като мексиканс...
Какви са ползите от консумацията на сом
Сомът е богат на витамини D и от група B, съдържа полезни мастни киселини и много протеини.
На страница по:
Коментари към Данна Панджарова