Данна Панджарова
автор във Framar.bg

Данна Панджарова е част от екипа на framar.bg от 2014-а година. Автор и редактор е на тема Вкусно и здравословно хранене и главен виновник за разнообразните и апетитни рецепти, които може да намерите на Фрамар рецепти. Данна обича да открива и представя интересни личности, посветени на кулинарното майсторство под една или друга форма, да черпи вдъхновение от тях както в работата си, така и извън нея. Любовта й към готвенето, въображението и желанието, които влага в него, излизат и извън пределите на уеб пространството.
Обича авокадо :)
Уебсайт: https://hranene.framar.bg/
Публикации на автора

Питахая (драконов плод) - полезни свойства
Питахаята е по-известна с имената драконов плод или ягодова круша. Сърцевината й е бяла с множество ...

Звездната (звездовидна) ябълка - полезни свойства
Звездната ябълка има много ползи за здравето, а в миналото отвари от листата и плода са се използвал...

Опунция (бодлива круша) - защо е полезна
Опунция (бодлива круша) има много ползи- може да подобри изцяло здравето, грижи се за сърцето, регул...

Гранадила - ползи за здравето
Консумацията на гранадила има лечебен ефект, действа противопаразитно, диуретично, стимулира кърмата...

Умебоши - японски мариновани сливи
Умебоши - японски мариновани сливи

Тамарило (томарило) - ползи за здравето и състав
Тамарило са малки плодове, приличащи на домати. Те са богати на калий, витамин С.

Ползи за здравето от плода и чая бергамот
Бергамот - състав и полезни свойства на плодовете и чая

Руло от кайма и плънка от моцарела
Кето руло от кайма с добавено бадемово брашно.

Японска мушмула - ползи и противопоказания
Плодът японската мушмула притежава редица полезни свойства и много от тях са безпрецедентни по своят...

Малини - ползи за здравето
Малината е популярно растение. Освен, че имат приятен вкус, плодовете му са богати на полезни за чов...

Авокадо - ползи за здравето
Плодовете авокадо имат много ползи за здравето, съдържат много витамини, минерали и полезни мазнини.

Ползи и противопоказания на плодовете киви
Кивито има много полези свойства, подобрява храномислането, бори се със запека, грижи се за сърцето.
На страница по:
Коментари към Данна Панджарова