Данна Панджарова
автор във Framar.bg
Данна Панджарова е част от екипа на framar.bg от 2014-а година. Автор и редактор е на тема Вкусно и здравословно хранене и главен виновник за разнообразните и апетитни рецепти, които може да намерите на Фрамар рецепти. Данна обича да открива и представя интересни личности, посветени на кулинарното майсторство под една или друга форма, да черпи вдъхновение от тях както в работата си, така и извън нея. Любовта й към готвенето, въображението и желанието, които влага в него, излизат и извън пределите на уеб пространството.
Обича авокадо :)
Уебсайт: https://hranene.framar.bg/
Публикации на автора
Сладка червена чушка
Червената сладка чушка е отличен антиоксидант. В нея, както и в домата, се съдържа ликопен, който пр...
Тиквички
Тиквичките са отлично лекарство от природата. Те съдържат въглехидрати, протеини, аскорбинова кисели...
Морковена крем супа с френска леща
Морковена крем супа с френска леща
Хранене при ниска температура (хипотермия)
Ниската температура на тялото обикновено е вследствие на измръзване. Температурата на околната среда...
Стафиди - състав и ползи
Стафидите са добър източник на калий и магнезий, които са много полезни за понижаване на киселинност...
Киноа - полезни свойства и хранителен състав
Киноата е богата на протеини и аминокиселини. Счита се за една от съвременните суперхрани.
Хранене при нисък хемоглобин
Препоръчва се приемът на животински протеини, съдържащи желязо, като месо, субпродукти, риба и хайве...
Къри с пилешко и домати
Къри с пилешко и домати е типично ястие от индийската кухня, което трябва да опитате.
Хранене при гангрена
Гангрената е заболяване, което се характеризира с некротични изменения на кожната тъкан, крайниците ...
Диетата на дълголетниците - Сини зони
Хората, живеещи в Сините зони на дълголетието доживяват дълбока старост, като основната прилика межд...
Маринована сьомга с мед и зеленчуци
Мариновата сьомга с мед, запечена на фурна с цвекло и лук.
На страница по:
Коментари към Данна Панджарова