Данна Панджарова
автор във Framar.bg
Данна Панджарова е част от екипа на framar.bg от 2014-а година. Автор и редактор е на тема Вкусно и здравословно хранене и главен виновник за разнообразните и апетитни рецепти, които може да намерите на Фрамар рецепти. Данна обича да открива и представя интересни личности, посветени на кулинарното майсторство под една или друга форма, да черпи вдъхновение от тях както в работата си, така и извън нея. Любовта й към готвенето, въображението и желанието, които влага в него, излизат и извън пределите на уеб пространството.
Обича авокадо :)
Уебсайт: https://hranene.framar.bg/
Публикации на автора
10 високомазнинни храни, които ще ви помогнат да отслабнете
10 високомазнинни храни, които ще ви помогнат да отслабнете
Защо да пием зелен чай
В източната медицина наричат зеления чай жива вода . Правилно приготвена, тази напитка с многовековн...
Крутони със сусам и мак
Хрупкави крутони със сусам и мак, перфектно допълнение към супи, сосове, салати или като приятно лак...
Бяла супа с пащърнак и кестени
Бяла супа с пъщарнак и кестени
Гофрети с течен шоколад, малини и сладолед
Популярните напоследък гофрети с шоколад вече са е превърнали в класика. Няма човек, който да не хар...
Чурчхела (мъстеница, балсуджук)
Чурчхелата е грузински десерт, които се прави от обвити в гроздово желе ядки. Подобна сладост със съ...
Хранене при катаракта (перде на окото)
Катаракта е заболяване на очите, което се характеризира с помътняване на лещата, поради което се поя...
Хранене при инсулинова резистентност
Хранене при инсулинова резистентност
Салата с гъби, пържен лук и ечемик
Засищаща салата с гъби, пържен хрупкав лук и белен ечемик.
Сладък сандвич със сирене бри и смокини
Оползотворете останалия кекс, като си приготвите сандвич със сирене бри и сладко.
Защо хлябът с квас е най-здравословен
Хлябът с квас се получава чрез процес на ферментация, при който се увеличават значително полезните с...
На страница по:
Коментари към Данна Панджарова