Данна Панджарова
автор във Framar.bg
Данна Панджарова е част от екипа на framar.bg от 2014-а година. Автор и редактор е на тема Вкусно и здравословно хранене и главен виновник за разнообразните и апетитни рецепти, които може да намерите на Фрамар рецепти. Данна обича да открива и представя интересни личности, посветени на кулинарното майсторство под една или друга форма, да черпи вдъхновение от тях както в работата си, така и извън нея. Любовта й към готвенето, въображението и желанието, които влага в него, излизат и извън пределите на уеб пространството.
Обича авокадо :)
Уебсайт: https://hranene.framar.bg/
Публикации на автора
Сандвич с наденицa и лук
Сандвич с наденица и лук, приготвен с доматен сос.
Пилешка супа с леща и пържен лук
Следвайте точно предложената рецепта за пилешка супа, за да се насладите на плътен и дълбок вкус.
Мангостин (мангостан)
Мангостин - хранителна стойност, здравни ползи и противопоказания.
Шоколадов крамбъл кейк
Крамбълът е десерт с хрупкава поръска и различна плънка.
Гъбена супа с жито
Гъбена супа с жито и зеленчуци, които подсилват вкуса и полезните свойства на ястието.
Пълнени гъби с козе сирене, спанак и сушени домати
Пълнени гъби с козе сирене, спанак и сушени домати са гаранция за вкусно предястие. Комбинацията от ...
Бяла риба върху препечен хляб и сос с горчица
Филе от бяла риба върху канапе от препечен хляб, сос с горчица и салата с портокал.
Веган малинов мус с кокосово мляко
Веган мус с три продукта - кокосово мляко, малини и захар.
Филийка с мед и козе сирене
Филийка с мед и козе сирене, и щипка мащерка
По-здравословна ли е кокосовата захар от обикновената
Кокосовата захар се счита за по-здравословна и полезна от обикновената, но що се отнася до гликемичн...
Бисквити с кардамон и шамфъстък
Хрупкави бисквити с аромат на кардамон и парченца шамфъстък, носещи аромата на Близкия изток.
Бавно печен свински джолан
Хрупкав свински джолан, бавно печен на ниска температура.
На страница по:
Коментари към Данна Панджарова