Данна Панджарова
автор във Framar.bg
Данна Панджарова е част от екипа на framar.bg от 2014-а година. Автор и редактор е на тема Вкусно и здравословно хранене и главен виновник за разнообразните и апетитни рецепти, които може да намерите на Фрамар рецепти. Данна обича да открива и представя интересни личности, посветени на кулинарното майсторство под една или друга форма, да черпи вдъхновение от тях както в работата си, така и извън нея. Любовта й към готвенето, въображението и желанието, които влага в него, излизат и извън пределите на уеб пространството.
Обича авокадо :)
Уебсайт: https://hranene.framar.bg/
Публикации на автора
Класически фиш енд чипс - пържени риба и картофи
Пържената риба и пържени картофи - Fish and chips са британско ястие, за което може да се каже, че е...
Суши салата с ориз, чушки и краставица
Салата с вкусовете, характерни за суши. Получавате същото ястие, като си спестявате дългото завиване...
Бързи макарони с карфиол
Макаронени черупки със запечен карфиол и сос с вино
Паста орзо с патладжан и босилек
Паста орзо се приговя бързо и лесно. Поднесена с патладжан и сос с чушка е идеалното безмесно ястие ...
Пълнени гъби с крема и синьо сирене
Пълнени гъби с крема и синьо сирене
Запечени пълнени гъби с доматен сос и зелена салата
Запечени пълнени гъби с доматен сос и зелена салата
Пълнени гъби с песто и пармезан
Пълнени гъби с песто и пармезан
Пълнени гъби с бекон и спанак
Пълнените гъби са чудесен избор както за гарнитура, така и за предястие. Комбинацията от бекон, сана...
Целувки с течен шоколад
Целувки с течен шоколад
Печена тилапия с чесново масло
Тилапията е сладководна риба, която има крехко и много вкусно месо. Приготвя се много бързо, а в ком...
Запеканка с карфиол, пилешко месо и чедър
Запеканка с карфиол пилешко и чедър е добър избор за хората, които спазват високомазнинно-нисковъгле...
Хляб с плънка от пеперони
Хляб от тесто за пица с плънка от пеперони - несравним вкус от Италия.
На страница по:
Коментари към Данна Панджарова