Данна Панджарова
автор във Framar.bg

Данна Панджарова е част от екипа на framar.bg от 2014-а година. Автор и редактор е на тема Вкусно и здравословно хранене и главен виновник за разнообразните и апетитни рецепти, които може да намерите на Фрамар рецепти. Данна обича да открива и представя интересни личности, посветени на кулинарното майсторство под една или друга форма, да черпи вдъхновение от тях както в работата си, така и извън нея. Любовта й към готвенето, въображението и желанието, които влага в него, излизат и извън пределите на уеб пространството.
Обича авокадо :)
Уебсайт: https://hranene.framar.bg/
Публикации на автора

Ризото с печени моркови
Ризото с печени моркови, приготвено с бяло вино и мащерка.

Миди с праз и талиатели
Миди с праз и талиатели - една вкусна комбинация, характерна за средиземноморските страни.

Боб с кренвирш и кашкавал на фурна
Предложение за бърза и вкусна вечеря - боб с кренвирш и кашкавал на фурна

Овесени ядки с яйце и бекон
Засищаща закуска от овесени ядки с яйце и бекон - добър старт на новия ден.

Супа с боб, савойско зеле и чоризо
Интересна супа с боб, савойско зеле и чоризо, в която има и ориз.

Супа с кайма и чедър
Апетитна супа с кайма и чедър, подправена с магданоз и босилек за несравними вкус и аромат.

Пармезанови солети с домашно тесто
Пармезанови солети с домашно тесто

Италиански чийзкейк с рикота и шамфъстък
Италиански чийзкейк с рикота и шамфъстък

Свинско със зеленчуци и ябълков сайдер на фурна
Свинско със зеленчуци и ябълков сайдер на фурна Свинско със зеленчуци и ябълков сайдер на фурна

Курабии с бадемово брашно
Курабии с бадемово брашно

Телешка яхния - телешко по Бургундски
Телешка яхния - телешко по Бургундски

Сьомга с меден сос на тиган
Пригответе си сьомгата с меден сос и я поднесете, като гарнирате с нарязан зелен лук.
На страница по:
Коментари към Данна Панджарова