Данна Панджарова
автор във Framar.bg
Данна Панджарова е част от екипа на framar.bg от 2014-а година. Автор и редактор е на тема Вкусно и здравословно хранене и главен виновник за разнообразните и апетитни рецепти, които може да намерите на Фрамар рецепти. Данна обича да открива и представя интересни личности, посветени на кулинарното майсторство под една или друга форма, да черпи вдъхновение от тях както в работата си, така и извън нея. Любовта й към готвенето, въображението и желанието, които влага в него, излизат и извън пределите на уеб пространството.
Обича авокадо :)
Уебсайт: https://hranene.framar.bg/
Публикации на автора
Хранене при подагра
При подагра е много важно да се научим какво трябва да ядем, за да предотвратим пристъпите - кои са ...
Смокиня – ползи и вреди
Смокинята е полезна в борбата с редица заболявания, но за хората с диабет и алергии може да бъде вре...
Бронираното кафе - наистина ли помага на отслабването
Бронираното кафе - наистина ли помага на отслабването
Ягода – състав и ползи за здравето
Ягодите са полезни за здравето, защото са богати на витамини и други необходими за пълноценното функ...
Нисковъглехидратен козунак с ядки и кокосово брашно
Нисковъглехидратен козунак с ядки и кокосово брашно
Как да отслабнем с леща (примерно меню)
Лещата е диетична и влиза в състава на много диети за отслабване, тъй като почти не съдържа мазнини,...
Палео диетата – диета или балансиран начин на хранене
Палео диетата е хранителен режим, основаващ се на менюто на древните хора. Съществуват различни видо...
Как да използваме плоча за пица
Плочата за пица осигурява много добър вкус. Важното е да се използва правилно - да се загрява и да с...
Милко Георгиев: Трите стълба на храненето са мазно месо, яйца и зряло сирене
Милко Георгиев в един от първите хора, следващи високомазнинна-нисковъглехидратна диета в България
Облекчете ставните болки със зехтин и сол
Облекчете болката в ставите с компреси и масажи от зехтин и сол
10 храни, богати на B12
10 от най-богатите на B12 храни, които да консумирате, ако страдате от липсата на ценния витамин.
На страница по:
Коментари към Данна Панджарова