Данна Панджарова
автор във Framar.bg
Данна Панджарова е част от екипа на framar.bg от 2014-а година. Автор и редактор е на тема Вкусно и здравословно хранене и главен виновник за разнообразните и апетитни рецепти, които може да намерите на Фрамар рецепти. Данна обича да открива и представя интересни личности, посветени на кулинарното майсторство под една или друга форма, да черпи вдъхновение от тях както в работата си, така и извън нея. Любовта й към готвенето, въображението и желанието, които влага в него, излизат и извън пределите на уеб пространството.
Обича авокадо :)
Уебсайт: https://hranene.framar.bg/
Публикации на автора
Яйчена диета
Яйчената диета е лесна за спазване и съчетава голямо разнообразие от продукти, които спомагат на тял...
Ползи и вреди на бадемовото брашно
Бадемовото брашно е много полезно за здравето, то съдържа много минерали и витамини, полезни мазнини...
Вкусни храни за Хелоуин - 3 рецепти плюс още идеи
Харесвате или не Хелоуин, той е много забавен празник. Вижте няколко идеи за храни за страшния празн...
Нар – хранителна стойност, полезни свойства и противопоказания
Нарът е един от най-заредените с полезни вещества плодове. Той има редица лечебни свойства.
Най-странните породи котки, които никога не сте виждали
Всъщност, много е вероятно никога да не видите дори едно коте от някоя от тези странни породи, тъй к...
Пшеничен грис (семолина) – какви са ползите за здравето
Пшеничният грис се нарича още семола или семолина. Това е едро брашно от твърда пшеница. Тези зрънца...
Царевичен грис (царевична каша) – какви са ползите за здравето
От царевичния грис най-често се приготвя каша, която е много хранителна и полезна за здравето.
Вредно ли е бялото пшенично брашно
Бялото пшенично брашно се приготвя от смлени олющени зърна, които са богати на въглехидрати и глутен...
Ползи за здравето от брашното от нахут
Нахутеното брашно е с високо съдържание на фибри и протеини, няколко минерала, включително от група ...
Ечемик – ползи за здравето
Ечемикът е наситен с витамини и микроелементи. В него се съдържат голямо количество калий, калций, ж...
За какво е полезна синята боровинка
Знаете ли за какво е полезна синята боровинка? Тя е богата на антиоксиданти, които се грижат за цяло...
Чайот (мексиканска краставица) – полезни свойства на тропическия плод
Чайот или мексиканска краставица е тропически плод с вкус на тиква, вид на круша и множество полезни...
На страница по:
Коментари към Данна Панджарова