Данна Панджарова
автор във Framar.bg
Данна Панджарова е част от екипа на framar.bg от 2014-а година. Автор и редактор е на тема Вкусно и здравословно хранене и главен виновник за разнообразните и апетитни рецепти, които може да намерите на Фрамар рецепти. Данна обича да открива и представя интересни личности, посветени на кулинарното майсторство под една или друга форма, да черпи вдъхновение от тях както в работата си, така и извън нея. Любовта й към готвенето, въображението и желанието, които влага в него, излизат и извън пределите на уеб пространството.
Обича авокадо :)
Уебсайт: https://hranene.framar.bg/
Публикации на автора
Ползи от консумацията на извара
Изварата е един от най-полезните млечни продукти. Тя има много високо съдържание на протеини и е мно...
Как сушените сини сливи подпомагат здравето
Сушените сини сливи крият много ползи за здравето, действат като разхлабително средство, но и са пъл...
Защо е полезно да ядем сини сливи
Синя слива - ползи за здравето и противопоказания, хранителна стойност.
Три рецепти за пържен сладолед
Има няколко прости стъпки, които да следвате, за да направите съвършения пържен сладолед.
Хрупкави панирани скариди
Хрупкави панирани скариди
Phuket Festival в Тайланд - средновековни самоизтезания продължаващи до днес
Phuket Festival в Тайланд не е типичният вегетариански фестивал. В него хората почитат живота и се м...
Как да си направим домашна избелваща паста за зъби с кокосово масло против кариес
Три варианта за приготвяне на домашна избелваща паста за зъби с кокосово масло за предотвратяване по...
Рецепти за домашна избелваща паста за зъби с активен въглен
Активният въглен неутрализира плаката и възпрепятства натрупването й върху зъбите, нормализира pH ба...
Млечна торта с горски боровинки
Млечна торта с горски боровинки
Интересни факти за бебетата на животните
Бебетата на животните са много интересни, всяко от тях има на какво да ни научи и се е сблъсквало с ...
Ядкова закуска с бадеми, кокос и орехи
Ядкова закуска с бадеми, кокос и орехи
Соев сос - вреди и ползи за здравето
Естествено произведен соев сос се приготвя чрез ферменрация, но високото съдържание на натрий може д...
На страница по:
Коментари към Данна Панджарова