Данна Панджарова
автор във Framar.bg

Данна Панджарова е част от екипа на framar.bg от 2014-а година. Автор и редактор е на тема Вкусно и здравословно хранене и главен виновник за разнообразните и апетитни рецепти, които може да намерите на Фрамар рецепти. Данна обича да открива и представя интересни личности, посветени на кулинарното майсторство под една или друга форма, да черпи вдъхновение от тях както в работата си, така и извън нея. Любовта й към готвенето, въображението и желанието, които влага в него, излизат и извън пределите на уеб пространството.
Обича авокадо :)
Уебсайт: https://hranene.framar.bg/
Публикации на автора

Полезна или вредна е соята
Соята съдържа пълноценни протеини, които по своята питателност и хранителна стойност, не отстъпват н...

Какви ползи за здравето крие черния шоколад
Черният шоколад е най-полезен сред шоколадите - със сигурност сте запознати с това. Той влияе положи...

Какви са полезните свойства на семената лупина
Лупината е растение от семейството на бобовите, чиито семена са богати на витамини и минерали, жизне...

Ползите на ферментиралата джинджифилова бира
Ферментираните напитки крият много ползи за здравето, а джиндижифилът е естествен антибиотик, който ...

Полезно ли е да консумираме пилешки черен дроб
Ползите от консумирането на дроб надхвърлят очакванията. Той е пълен с хранителни вещества, които по...

Защо е полезно да ядем пастет от черен дроб
Домашният натурален пастет е много полезен, зареден е с хранителни вещества, витамини и минерали. На...

Бета глюкан - какво представляват тези фибри и в кои храни се откриват
Бета глюкан е гликозен полимер, намиращ се в клетъчните стени на някои видове растения, бактерии, гъ...

Полезни свойства на пресните манатарки
Манатарктие са богати на хранителни вещества, имат много ползи за здравето, насърчават отслабването,...

Черен императорски ориз - защо е полезен забраненият ориз
Черният ориз е източник на протеини, витамини и е богат на желязо, манган, каротин, фибри, фосфор, м...

Какви са ползите от екзотичния плод куруба
Плодът е жълт и продълговат, откъдето идва и препратката към банана, а вътрешността е кашеста, типич...

Защо е полезен червения ориз
Оризът съдържа витамини от B групата, аминокиселини, минерали калций, йод, фосфор и желязо. Усвоява ...

Ползите от кафявия ориз
Няма съмнение, че кафявият ориз е здравословна храна, той е богат на фибри и полезни съединения, кои...
На страница по:
Коментари към Данна Панджарова