Ваня Боянова
автор във Framar.bg
Ваня Боянова е дипломиран технолог по "Храни, хранене и диететика", както и един от авторите в раздел Хранене. Всичко в нейния живот се върти около страстта й, а именно – любовта към здравословното хранене. Обича да готви и да твори с храната.
Външни проекти, в които участва:
Проект "Генерация на социална солидарност"
Доброволчество:
- Тренинги на тема здравословно хранене в Международен младежки център — Стара Загора, доброволец в множество младежки инициативи към центъра.
- Участие в проект за здравословно хранене, Швеция, 2019 г.
Научни публикации:
- Nutritional and antioxidant potential of carob (Ceratonia siliqua) flour and evaluation of functional properties of its polysaccharide fraction публикувано в Journal of Pharmaceutical Sciences and Research, Ноември 2017 г.
Администратор и консултант в социалните мрежи:
- Страница за здравословно хранене VFood https://www.facebook.com/VanyaFood/
- Група за здравословни съвети и рецепти: Ваня's healthy book https://www.facebook.com/groups/1545006202280431/
- Вкусни рецепти от цял свят към framar.bg https://www.facebook.com/sviat.na.vkusni.retsepti/
Уебсайт: https://hranene.framar.bg/
Профил във Facebook: https://www.facebook.com/VanyaFood/
Публикации на автора
Омлет с авокадо и кейл
Омлет с авокадо и кейл
Спагети с пилешко и сос
Спагети с пилешко и сос от горчица и бяло вино
Макарони с млечен сос и аспержи
Макарони с млечен сос и аспержи
Салата от грейпфрут с авокадо и шамфъстък
Салата от грейпфрут с авокадо и шамфъстък
Пълнени камби с пилешко месо, пармезан и моцарела
Пълнени камби с пилешко месо, пармезан и моцарела
Кето чийзкейк с горски плодове
Кето чийзкейк с бадемово и кокосово брашно, крема сирене и гарнировка от пресни горски плодове.
Пълнени пилешки гърди със сирена и сос Бъфало
Пълнени пилешки гърди със сирена и сос Бъфало
Веган шоколадово джелато
Това ултра шоколадово веган джелато в сицилиански стил е приготвено без мляко или сметана и без яйца...
Салата с нар, брюкселско зеле и пармезан
Салата с нар, брюкселско зеле, пармезан и бадеми с дресинг от лимон и зехтин.
На страница по:
Коментари към Ваня Боянова
Невероятна Авторка! Меко казано съм впечатлен от нейните статии.