Елена Дичева
автор във Framar.bg
Човекът е човек, когато е на път. Елена Дичева е пътешественик, който споделя с читателите на framar.bg за изминатите километри, както и за екзотични рецепти от далечните страни.
Публикации на автора
Сомалийски самоси със зеленчуци (Sambuus Qudaar)
Един прекрасен пример как по света ядем доста неща със сходна идея. Сомалийските самоси наподобяват ...
Яйчен крем с плодове (Буберт)
Буберт е десерт от немската, латвийската, литовската и естонската кухня. Без значение какъв е произх...
Латвийски пирожки с плънка от свинско месо и лук (Пираги)
Пирожките са популярни мини тестени изделия с пълнеж. Традиционно в Латвия се консумират на големи п...
Царевични питки със свинско месо (Пупусас)
Царевичните питки със свинско месо (известни още като Пупусас) се ядат с ръце и са на особена почит ...
Хапки от свинско месо (Чичарон)
Чичарон е ястие от пържено свинско месо или пържена свинска кожа, но може да се приготви и на фурна....
Зелева салата с моркови и червен лук (Куртидо)
Зелевата салата с моркови и червен лук е рецепта от Ел Салвадор, която много прилича на нашето кисел...
Доматена салца с репички (Чимол)
Ако искате бърза и лесна гарнитура към месо, доматената салца с репички може да бъде приятно допълне...
На страница по:
Коментари към Елена Дичева